Kommande Event

2017-12-01 09:00:00

När och var?
Gunnebo Slott och Trädgårdar, 17 februari, 10:00 - 17:00. Vägbeskrivning till Gunnebo Slott finns här.

Vad är Green Kids?
Green Kids är en pop-up-loppis för barnartiklar, med främst fokus på kläder och skor. Green Kids är ett bidrag för att göra vårt samhälle ännu grönare, och främjar för att återvinna våra barns kläder. Artiklarna kommer från personer som anmält intresse för att sälja, och det är fritt fram för vem som helst att handla när loppisen startar. Som säljare anmäler du intresse för att få vara med, när du fått bekräftelse på att du är med så lämnar du in de artiklar du önskar sälja, och Green Kids sköter försäljningen – svårare än så är det inte. Denna upplaga av Green Kids är inriktad på vår & sommar.

Och om man vill vara med?
Om du vill sälja artiklar under Green Kids så fyller du i en intresseanmälan - den hittar du här. Du får sedan en bekräftelse på om du fått en plats - observera att det finns ett begränsat antal platser, ju tidigare du anmäler intresse desto större är chansen att du får en plats. Fyll i all information och klicka i vilka sorters artiklar du önskar sälja.

Vad händer sen?
När du får bekräftelse på att du fått en plats så tilldelas du ett personligt säljnummer, som identifierar vilka artiklar som är dina. Du skriver ditt säljnummer på en bit ofärgad maskerings- eller frystejp, som sedan fästs på artiklarna. Skriv också plaggets storlek, pris, och sätt ett kryss längst ner om du inte vill ha tillbaka plagget – då skänks det vidare till välgörande ändamål om det inte skulle bli sålt. Skriv så tydligt som möjligt, så undviker vi missförstånd.

Dagen innan loppisen startar, fredagen den 16 februari, lämnar du in de artiklar du anmält att sälja, mellan klockan 16:00 – 18:00. Inlämning sker i vagnboden på Gunnebo Slott, där själva loppisen äger rum. Se gärna till att artiklarna är sorterade efter storlekar och kategorier. Dagen efter loppisen, söndagen den 18 februari, kommer du och hämtar ej sålda artiklar samt hämtar ut din ev. förtjänst, mellan kl 09:00 – 12:30. Du behöver alltså inte vara på plats under loppisen.

Som säljare erhåller du 75% av försäljningen för dina artiklar, resterande 25% tillfaller Green Kids. Din vinst kommer överföras via swish, det är därför viktigt att du har ditt angivna telefonnummer kopplat till swish. Loppisen tar inte emot kontanter eller kort.

 

Ytterligare information:

- Endast hela och rena kläder får lämnas in.

- Vi ansvarar inte för saker som eventuellt försvinner eller blir skadade.

- De kategorier och storlekar som finns är:
40-56, 62-68, 74-80, 86-92, 98-104, 110-116, 122-128, 134-140, 148-152, 158-170. Kläder, ytterkläder, idrottskläder- och artiklar, pyjamas, badkläder, skor, strumpor och strumpbyxor, babygrejer, vagnar.

- Inga leksaker mottages.

 

Vid frågor, vänligen kontakta: Info@eventsbyg.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.